web dizajn, dizajn web stranica, dizajn weba, izrada web dizajna
Zatražite ponudu 01/6236-909

Virtus dizajn

Dizajn i izrada web stranica
info@virtus-dizajn.com 01/6236-909

Web dizajn

Web dizajn

Atraktivan web dizajn, izvrsno korisničko iskustvo (user experience), brzina učitavanja web stranica i još puno detalja o kojima vodimo računa pri izradi rezultat su akumuliranog znanja i vještina našeg tima.

Ipak, dosadašnje nam je iskustvo pokazalo da je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni, razumljivi i transparentni, bez obzira na složenost projekta.

Zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju i podijelimo zadatke.

Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njezina izrada.

Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak  na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

 Ideje za izradu privlačne
naslovnice web stranice

Vas molimo da za ovaj projektni sastanak pripremite sljedeće:

 • Jasan cilj
 • Sadržaj web stranice
 • Ciljanu populaciju odnosno publiku kojoj se obraćate (tzv. usere)
 • Potrebne funkcionalnosti web stranice i aplikacije
 • Sva potencijalna pitanja oko procesa ili bilo kojeg područja iz ponude
 • Vaše želje i prijedloge oko dizajna s potencijalnim primjerima web stranica koje smatrate referentnima iz bilo kojeg razloga

 

Dizajn

Za ovaj dio bit će nam potrebne upute, ili u slučaju da krećete u formiranje vizualnog identiteta, vaše preferencije vezane uz boje, smjernice za logotip i općenito primjeri ili želje vezane uz vizualni identitet koji želite stvoriti.

Veliki dio vezan uz dizajn web stranice danas, osim vaših želja, mora biti usmjeren na praćenje standarda koji će zadovoljiti kompatibilnost na različitim uređajima, standarde upotrebljivosti i korisničkog iskustva, ukratko rečeno kompletnu funkcionalnost web stranice.

Danas, u eri različitih rezolucija, više nego ikad treba voditi računa o tome da korisnici lako i sa užitkom dolaze do sadržaja koji su im zanimljivi odnosno do onoga zbog čega su i došli do vaših web stranica.

Materijali i priprema za izradu web stranice:

Materijali koji se pripremaju za izradu web stranice danas nisu toliko ključni kako se stranice uglavnom rade koristeći CMS koji vama omogućava samostalno 'punjenje' sadržajem.

Nama u startu trebaju smjernice i osnovni materijali na kojima ćemo 'graditi' dizajn, a sve ostalo će biti potrebno vama kad stranicu počnete puniti putem CMS sučelja.

Ukoliko se pak radi o kompeksnijem projektu potput servisa ili portala, potrebna će nam biti kompletna projektna dokumentacija. Ukoliko s tim imate poteškoća, tu smo da vas savjetujemo u izradi ili da za vas izradimo projektnu dokumentaciju.

Za kompletiranje web stranice trebat će vam:

 • tekstovi vezani uz pripadajuće stranice/ linkove zajedno s prijevodima ukoliko je stranica višejezična
 • fotografije u odgovarajućem formatu (jpeg, gif)
 • pdf dokumenti i svi ostali materijali koje naručitelj želi postaviti na stranicu

 

 "Otvorite" svoju internet
trgovinu

Neki od naših zadataka:

 • registracija domene (*.hr, *.com, *.net, *.org, *.biz, itd.) i smještaj stranica – proces registracije obavljamo umjesto Vas ako odlučite svoje stranice smjestiti na naš server
 • idejna rješenja web stranica – nakon sastanka i dogovora šaljemo Vam naš prijedlog rješenja web stranice (dizajn) koji dorađujemo do konačne potvrde s Vaše strane
 • izrada web stranica – pri izradi pratimo trendove i vodimo računa o pravilnom prikazu web stranica u svim preglednicima i na svim uređajima

 

Ostale usluge vezane uz izradu web stranica:

 Kako trajno poboljšati
poziciju na tražilicama

 • održavanje web stranica – promjene, dopune, sitne ispravke u aplikacijama i sve što Vašu stranicu i aplikaciju održava živom i suvremenom
 • uređivanje tekstova – ukoliko imate problem sa prilagodbom tekstova za web i pretraživače, spremni smo napraviti potrebne prilagodbe
 • savjetovanje – pri izradi web stranica, servisa ili portala često Vam je potrebna neka vrsta usmjerenja ili savjetovanja, ponekad i vođenja kroz proces
 • obrada fotografija – spremni smo obraditi Vaše fotografije za upotrebu na web stranicama

Za cijene naših ostalih usluga budite nas slobodni kontaktirati.


Cijene

 Web stranice za 1000kn

Premda nismo skloni formiranju fiksnih cijena, jer je svaka web stranica potpuno specifična, kao i svaki klijent, znamo i da je jedno od prvih i najvažnijih pitanja upravo sama investicija.

Zbog toga saznajte okvirne cijene izrada internet stranice i pogledajte naš internet portfolio.