//
Programska rješenja, web programiranje
Zatražite ponudu 01/ 6602 - 469

Virtus dizajn

Dizajn i izrada web stranica
info@virtus-dizajn.com 01/ 6602 - 469

Programska rješenja

Programska rješenja

Programska rješenja su područje u kojem je potrebno znanje, stručnost, kvaliteta i sustavnost iz razloga što svaka aplikacija mora biti funkcionalna, logična i jednostavna za uporabu krajnjem korisniku – klijentu. I treba ispravno funkcionirati.

Svjesni smo činjenice da prosječnog korisnika programskih rješenja ne treba zamarati pričom 'kako nešto funkcionira' već mu treba isporučiti rješenje i pokazati mu 'kako se koristi'.

Neki od naših zadataka su:

  • Analiza stanja i potreba naših korisnika u smislu izrade programskog rješenja
  • Izrada UX - vizualnog layouta aplikacije
  • Modeliranje i arhitektura baze podataka (MySQL, MS SQL, PostgreSQL)
  • Programiranje cjelokupnog sustava s front i backend tehnologijama poput PHP, C#, jQuery, CSS3, HTML5

Programska rješenja kojima se pristupa direktno iz web preglednika, a uvelike smanjuju i optimiziraju troškove i moderno poslovanje čine jednostavnim

Naše dugogodišnje iskustvo osigurava kvalitetu, optimiziranost i atraktivan izgled aplikacija - uz korištenje najnovijih tehnologija pružajući izvrsno korisničko iskustvo.

Zašto su danas web aplikacije toliko popularne?

Razvoj interneta i novih tehnologija donosi sve bolje korisničko iskustvo i samu interakciju, koja doprinosi sve većoj popularnosti i sve većim zahtjevima za web aplikacije.

Sama činjenica što za web aplikacije nije potreban operativni sustav, instalacije, dodatan softver, frameworci i sl., već je dovoljno pristupiti joj kroz web preglednik i odmah ste spremni za rad ih čini još popularnijima i korisnicima jednostavnijima za upotrebu. Isto tako, same web aplikacije anuliraju potrebe za nadogradnjama, zakrpama i potrebama izvršavanja istih na većem broju računala. Sve navedeno se izvršava online i sve je dostupno odmah svim korisnicima.

Web programi kao takvi su posebno zastupljeni u tvrtkama gdje je velika mobilnost , te gdje postoji veliki broj zadataka i samih korisnika. Sve navedeno omogućava bolju organizaciju i vođenje poslovnih procesa.
Važno je za napomenuti da za korištenje web aplikacija ne trebate nikakvo tehničko predznajne. Dovoljno je poznavati osnove korištenja interneta.

Kako Vam možemo pomoći?

Naš  zajednički cilj je stvoriti aplikaciju koja radi ono što Vi želite.

Danas je na tržištu mnogo sustava koje ne zadovoljavaju uopće ili ne u dovoljnoj mjeri potrebe i zahtjeve korisnika. Ona su nefleksibilna, ne mogu se prilagoditi specifičnom poslu kojim se klijent bavi, pa su klijenti primorani na kompromise. Navedeni programi imaju problema prilikom proširenja i implementacija unutar postojećeg sustava pa korisnicima jednostavno nisu zadovoljavajući.
Ono što nudimo je izrada poslovnih web aplikacija isključivo po sistemu ključ u ruke, prema točno specificiranim zahtjevima i uputama od korisnika kako bi korisnik imao potpunu kontrolu i pristup svojiim poslovnim procesima, što u konačnici štedi vrijeme i novac.

Specijalizirana rješenja štede Vam novac

Kao što smo i prije opisivali, već gotova rješenja imaju dosta modula koje ne koristite i nisu Vam potrebni. Našim pristupom radu izrađujemo i dostavljamo Vam samo one module unutar specijalizirane aplikacije koje trebate.


Inovativnost i realizacija

Kada se odlučite krenuti u izradu projekta potreban Vam je partner koji će Vas pratiti u tehnološkom razvoju, osluškujući Vaše potrebe, želje i mogućnosti. Do sada smo izradili više od 100 web aplikacija za razne profile klijenata od uredskog poslovanja pa do medicinskog sektora. Samim time smo stekli znanje i vještine da osluškujemo potrebe i želje klijenata i imamo mogućnost predlaganja, savjetovanja te osmišljavanja optimalnih rješenja.