//
Web dizajn, dizajn web stranica, dizajn stranica
Zatražite ponudu 01/6236-909

Virtus dizajn

Dizajn i izrada web stranica
info@virtus-dizajn.com 01/6236-909

O nama

18 godina u trenu!

Primarna djelatnost Virtus dizajna je izrada web stranica, CMS rješenja odnosno custom-made web aplikacija i programska rješenja.

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Rješenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnih web portala; od malih CMS rješenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rješenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih razina... ukratko, Vi zamislite, mi realiziramo.

Ukoliko ste odlučili dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku da analiziramo Vaše potrebe, saznamo Vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja Vašeg vizualnog identiteta.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti točne informacije o tome što dobivate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.

Naša priča

Virtus dizajn osnovan je sredinom 2005. godine. Krenuli smo kao obiteljski eksperiment, sastavljeni od jednog entuzijastičnog web dizajnera, jedne zaposlene prodajne predstavnice i jednog zauzetog web programera ili jednostavnijim rječnikom.... jednog odlučnog bračnog para i jednog vrijednog bratića. Iako je u početku trebalo probijati mnoge barijere, uspješno smo to činili, a prebrodili smo i 'veliku' ekonomsku krizu... i nastavili dalje.

 

Polako ali sigurno tim se kroz godine širio, i danas smo jači nego ikada. Upoznajte nas!

Dosad smo izradili preko 700 web projekata – od najjednostavnijih prezentacijskih stranica tvrtki do portala s visokom interaktivnošću..

Od samog početka našeg postojanja inzistiramo na izradi kvalitetnih, funkcionalnih i dobro organiziranih stranica za sve naše klijente.

Sve izrađene projekte radili smo u skladu sa Internet standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove. Prilikom izrade internet stranica posebnu pozornost posvećujemo estetici, ali sve više u funkciji upotrebljivosti.

Stranice su od svojih početaka kad su bile statične i estetski bogate, s vremenom do danas postale orijentirane na funkcionalnost, prilagodljivost i jednostavnost za upotrebu korisnicima i njihovim administratorima.Taj trend vjerno pratimo.

Vjerujemo da svaka prava web stranica ispunjava svoju svrhu ukoliko sadrži najnovije i relevantne informacije, ukoliko vlasnicima i posjetiteljima omogućuje da izvrše ono zbog čeg se na njoj nalaze, kao i da omoguće potrebnu komunikaciju ali i da je njihovo korištenje za sve uključene jedno ugodno iskustvo.

Uz web dizajn, izradu web stranica i programska rješenja zahvaljujući našem timu iskusnih grafičkih dizajnera u mogućnosti smo ponuditi formiranje ili redizajn kompletnog vizualnog identiteta za Vašu tvrtku.

Tako s Vama možemo krenuti na putovanje - od stvaranja znaka i logotipa, preko posjetnica, memoranduma, reklamnih materijala pa sve do finalne destinacije - internetskih rješenja.

Na ovaj način osigurat ćemo usklađenost Vašeg identiteta u svih vizualnim segmentima, a Vama ubrzati i olakšati inače kompleksan i ponekad dugotrajan proces.

Zbog svestranosti svakog člana tima u mogućnosti smo klijentima ponuditi širok raspon različitih usluga za koje je prvi i osnovni uvjet visoka kvaliteta.

 

Osnovni podaci:

VIRTUS DIZAJN -  dizajn, programiranje i intelektualne usluge - vl. Davor Blaguški

Sjedište: Romača 4, 10253 Donji Dragonožec, Zagreb

Ured: Ivana Visina 5, 10 000 Zagreb

Matični broj: 92460402
OIB: 18785646268
IBAN: HR8024840081103131506