Web dizajn, dizajn web stranica, dizajn stranica
Ponuda za izradu web stranice

Virtus dizajn

Dizajn i izrada web stranica
info@virtus-dizajn.com 01/ 6602 - 467

Pišemo, pišemo..

Vi čitajte!

Ostvarite pravo na zajam. Kratkoročne pozajmice do 6.000 kn! - ZajamInfo

Ukoliko Vas muče financijski problemi te nemate neko kratkoročno rješenje, ZajamInfo je tu da Vam pomogne. Nudimo jedinstvenu uslugu internet informiranja kao dugoročno rješenje te mogućnost zajma u iznosu do 6.000 kn kao kratkoročno rješenje.

Za odobreni zahtjev usluge internet informiranja, ista se aktivira odmah. Ako je ostvareno i pravo na zajam, isplata istog se vrši odmah, a novac se na Vašem računu nalazi isti dan. Za registraciju i aktivaciju Vam ne trebaju jamci, tona papirologije i slično. Dovoljno je nekoliko klikova i svoju dokumentaciju možete predati na našem jedinstvenom online sustavu.

ZajamInfo Vam omogućuje da već danas jednostavno i brzo dođete do željenog zajma bez čekanja, bez ovjere poslodavca i bez provjere HROK-a.

Isplate vršimo isključivo na Vaš uredan (ne blokiran, ne zaštićen) tekući račun.
Sukladno članku 3. stavka 1. točka d) Zakona o potrošačkom kreditiranju, na zajam se ne primjenjuju odredbe Zakona o potrošačkom kreditiranju.

Mogućnost realizacije zajma uz naknadu od samo 30,00 kuna.
Imate li pitanja? Obratite nam se s povjerenjem. Za sve informacije možete poslati upit putem kontaktnog obrasca, ili nas kontaktirati putem ostalih kontakt mogućnosti. Na Vaš upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku