Web dizajn, dizajn web stranica, dizajn stranica
Ponuda za izradu web stranice

Virtus dizajn

Dizajn i izrada web stranica
info@virtus-dizajn.com 01/ 6602 - 467

Pišemo, pišemo..

Vi čitajte!

Društvene mreže kao marketinški alat

Danas je, osim dizajna i izrade atraktivnih i optimiziranih web stranica, presudan u promociji tvrtke postao i on-line marketing.

Jedan od jeftinijih ali i izazovnijih načina za postizanje marketinške prednosti je upravo korištenje društvenih mreža kao npr. Facebook i Twitter.

Društvene mreže u nekoliko su godina preplavila Internetski svijet i postale nezaobilazan dio svakodnevnog života, a veliki broj Vaših potencijalnih korisnika danas služi se barem Facebookom i to na dnevnoj bazi.

Ima li boljeg mjesta da im se približite i da stvorite svoju zajednicu korisnika?

Ima li jednostavnijeg i jeftinijeg načina da promovirate svoje usluge i proizvode i da korisnicima pružite dodatnu vrijednost? Vjerojatno nema, bar ne zasad.

I premda nude mnoge mogućnosti, pred Vas postavljaju određene zahtjeve – pronalaženje idealne mjere u atraktivnosti stranice na društvenoj mreži, postavljanje sadržaja koji su korisni i atraktivni i za Vas i za korisnike, upornost i dosljednost u postavljanju novih sadržaja.. ponekad za to nemate vremena, znanja ili volje uz Vaš svakodnevni posao.

Obratite nam se s povjerenjem! Virtus dizajn Vam pomaže u promociji Vaše djelatnosti kroz:

Izrada Facebook aplikacija

Facebook aplikacije su programska rješenja koja se integriraju unutar vašeg Facebook profila.Mogućnosti su neograničene, a svrha je animiranje i zadržavanje korisnika omogućavanjem zanimljivih opcija i pružanjem dodatnih vrijednosti i usluga. I naravno, održavanje konstantne interakcije i odnosa.
Više pročitajte ovdje.

Izrada Facebook stranice

Izradili ste kvalitetnu i informativnu web stranicu? Vrijeme je da se kvalitetno predstavite i na najvećoj društvenoj mreži Facebooku...
Više pročitajte ovdje.