Web dizajn, dizajn web stranica, dizajn stranica
Ponuda za izradu web stranice

Virtus dizajn

Dizajn i izrada web stranica
info@virtus-dizajn.com 01/ 6602 - 469

Pišemo, pišemo..

Vi čitajte!

Alergični na neisplativo oglašavanje?

Ulažete kapital u oglašavanje i očekujete isplativost, no pokazuje se da ste nerentabilni i da uloženi kapital ne odražava povrat investicija. Mislite da sve zajedno nema smisla i ne možete pronaći gdje griješite?

Ovdje nastupamo mi i za smirenje vam donosimo ROI!

Regionalna konferencija Web::Strategija 15 - Gdje mi je ROI? ugošćuje mnoge poznate predavače iz područja online marketinga, oglašavanja, PR-a, marketinga u turizmu.

Ako želite pospješiti svoj poslovni rast, ako se bavite digitalnim medijima, internetskim marketingom i društvenim mrežama, prijavite se što prije na konferenciju, zauzmite svoje pozicije, proširite svoja znanja i vještine i naučite ono što do sada niste znali!

Pozivamo Vas da oplemenite svoje znanje s uspravnim formulama za ROI od regionalnih web-stručnjaka koji će s Vama nesebično podijeliti svoja već primjenjena iskustva na već petnaestoj konferenciji o web marketingu, PR-u i online promociji.

Očekujemo Vas na velikoj regionalnoj konferenciji sa stručnim predavanjima međunarodnih stručnjaka koji tvore izuuzetan cjelodnevni program.

Konferencija će se održati pod srebrnim pokroviteljstvom LogIT-a, Trikoder-a i naravno, Virtus dizajn-a. :)