Web dizajn, dizajn web stranica, dizajn stranica
Ponuda za izradu web stranice

Virtus dizajn

Dizajn i izrada web stranica
info@virtus-dizajn.com 01/ 6602 - 467

Nakon punih 14 godina u web industriji, možemo reći - web dizajn kao djelatnost, izrada web stranica, ali i CMS rješenja puno su se promijenila - danas su više nego ikada orijentirani na vas i vaše klijente.

Mi rastemo i razvijamo se s tim procesom kroz praćenje trendova i kroz prihvaćanje i učenje novih metoda u izradi web stranica, no ponosni smo što održavamo noge na zemlji i nismo poneseni svakim novim 'otkrićem' ili trendom.

Za nas smo mi još uvijek tu samo i isključivo zbog vas. Da vama pružimo što kvalitetniju uslugu i da vam pomognemo da što jednostavnije dođete do weba koji živi.

Ne opterećujemo vas terminologijom i ne podižemo svoj posao na razinu znanosti
i zato nam se jednostavno javite!

Pišemo, pišemo..

Ostvarite pravo na zajam. Kratkoročne pozajmice do 6.000 kn! - ZajamInfo

Ostvarite pravo na zajam. Kratkoročne pozajmice do 6.000 kn! - ZajamInfo Ukoliko Vas muče financijski problemi te nemate neko kratkoročno rješenje, ZajamInfo je tu da Vam pomogne. Nudimo jedinstvenu uslugu internet informiranja kao dugoročno rješenje te mogućnost zajma u iznosu do 6.000 kn kao kratkoročno rješenje. Za odobreni zahtjev usluge internet informiranja, ista se aktivira odmah. Ako je...

Sada je pravo vrijeme za vašu novu web stranicu

Sada je pravo vrijeme za vašu novu web stranicu Ako planirate izradu nove web stranice ili shop, a nemate dovoljna financijska sredstva čitajte dalje.. :) Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima kojima će bespovratna sredstva biti dodijeljena...

...više